Ett byggföretag som ger mer

Har du hört talas om byggföretag som klipper gräsmattor och ansar häckar? Vi vet hur mycket arbete som krävs för att få ett husägande och en vardag att gå ihop. Därför är vi ett byggföretag som kan hjälpa dig med alla traditionella uppdrag inom nybyggnation, ombyggnation, renovering och övriga bygguppdrag. Men vi finns även tillgängliga för de flesta av dina trädgårdsuppdrag. Såväl byggnationer som altaner, terrasser, plank och staket till skötsel av dina växter. Vi vill att du ska ha ett enkelt och trevligt husägande där du även får tid för din familj och en välkommen vila efter arbetsveckan. Låt oss förverkliga dina drömmar och använd din lediga tid till att vara ledig istället.  

Allt du behöver i ett och samma byggföretag

När vi säger att vi är ett byggföretag så innebär det att vi har allt som du kan önska dig hos snickare. Men inte nog med det. Vi har även målare, rörmokare, elektriker, plattsättare och allt som behövs för att genomföra alla uppdrag som vi har i vårt utbud. För dig är det enkelt och lätt att veta att du endast behöver en kontaktperson för att slutföra alla dina projekt. Behövs det någon kompetens som vi inte har? Då har vi ett mycket stort kontaktnät av samarbetspartners som vi kan ta in för att utföra även de uppdragen. Det kan helt enkelt inte bli lättare för dig som kund.

Alltid redo

Vi vet att det är en djungel av inspiration och många val att göra för dig som ägare av en fastighet eller lägenhet. Med vår expertis och långa erfarenhet är vi vana vid att kunna hjälpa våra kunder med allt från råd och tips till utförande. Det gäller såväl om du är en privatperson, bostadsrättsförening eller ett företag. Vi finns redo från planering till slutbesiktning och allt däremellan. Vårt fokus ligger på att göra dig som kund nöjd. Söker du ett byggföretag som har kunskapen, erfarenheten, bredden och sätter dig som kund i fokus? Då är vi rätt partner för dig. Välkommen att höra av dig redan idag med dina tankar och idéer om kommande projekt i din fastighet.