Om oss – Lhanda Hus

Vi är din självklara partner när det gäller allt inom byggnation och trädgård. Sedan 2018 har vårt mål varit att hjälpa kunder med allt som behövs som fastighetsägare. Idag kan vi stolt säga att Lhanda Hus har många återkommande kunder som sett fördelarna med att ha en professionell partner för alla sina projekt, oavsett om det gäller villor, fritidshus eller flerfamiljsbostäder. Behöver du också hjälp med nybyggnation, ombyggnation, renovering, tillbyggnad och allt som hör därtill? Eller vill du ha hjälp med häckklippning och andra trädgårdsuppdrag? Då är vi redo att hjälpa dig.

Från planering till färdigt resultat

När du anlitar Lhanda Hus så kan du känna dig trygg med att ha fullständig information och hjälp från planering till slutbesiktning. Vi börjar alltid med en genomgång där du kan få en offert på det kommande uppdraget. Vår personal har lång erfarenhet och stor kunskap så du kan även känna en trygghet i att vi hjälper dig fatta rätt beslut, såväl före uppdraget som under projektets gång. Vårt mål är att du ska vara nöjd under hela processen och att du ska få högsta valutan av vårt arbete.

En bred kompetens

Att äga ett hus är som att driva ett företag. Det är en mängd olika beslut som ska tas och du behöver många kontakter för att det ska gå runt. Lhanda Hus vill underlätta för dig och har ända sedan starten satsat på en bred kompetens för att kunna erbjuda dig endast en kontaktperson. Välkommen att kontakta oss redan idag.