Vår kompetens är er tillgång

När det är dags att starta ett nytt byggprojekt, oavsett om det handlar om renovering, stambygge eller nybygge, krävs rätt kompetens. Därför har vi satt ihop ett team av erfarna medarbetare som var och en tillhandahåller spetskompetens inom sitt område. Vi erbjuder allt från målare och elektriker till projektledare och VVS-proffs, som alla har lång erfarenhet inom respektive område.

Vi hjälper er hela vägen

Istället för att kontakta olika aktörer inom byggbranschen kan du förlita dig på ett och samma företag. Du slipper ha kontakt med flera olika personer och undviker att projektet drar ut på tiden då någon av medparterna inte kan leverera rätt material i tid. Hos oss får du en kontaktperson som överser allt och beroende på projektets storlek kan vi även utse en specifik projektledare. Vi sköter kontakten med materialleverantörer så att du slipper den biten. Genom tidigare projekt har vi byggt ett stort nätverk och ett gott samarbete med både lokala och rikstäckande leverantörer.

Kontakta oss redan idag

Om du känner dig minsta osäker på vart du ska börja är det bara att lyfta luren. Tillsammans tar vi fram en offert efter dina önskemål och du får du alltid ett fastpris på projektet. På så sätt slipper du oroa dig för att kostnaderna springer iväg. Du kan bläddra igenom referenser på tidigare arbeten här på vår hemsida, samt fylla i ett formulär för att bli kontaktad vid en tidpunkt som passar dig.

En hammare upphängd